Als er is ingelogd door een Basic Administrator en vervolgens gekozen wordt voor het tabblad Basic, met als subtab Rapporten, dan kunnen er rapporten worden uitgedraaid.

Rapporten genereren

Hier kunnen rapporten worden gegenereerd, van de statistieken van de e-mailberichten gericht aan de domeinnaam, welke beheerd wordt. De verschillende types staan onder de Rapport Type weergegeven. Daaronder kan er een periode worden ingesteld bij Datum Bereik. De gewenste rapporten kunnen worden verstuurd in een e-mailbericht, als er een e-mailadres is opgegeven achter Stuur rapport naar. Klik dan vervolgens op de button Email Rapport. Als het rapport direct getoond dient te worden, kan de knop Rapport tonen gebruikt worden.