Als er is ingelogd door een Advanced Administrator en vervolgens gekozen wordt voor het tablad Basic, met de subtab Quarantaine, dan kunnen de Quarantaine Instellingen beheerd worden.

Quarantaine instellingen

Er worden drie instellingen getoond, welke aangepast kunnen worden. Bovenaan staat Quarantaine Type, met als twee opties Per-Gebruiker en Globaal. Het verschil zit in de Quarantaine Berichtgeving; deze kan per gebruiker (per e-mailadres) ontvangen worden of voor alle e-mailberichten naar een globaal e-mailadres doorgestuurd worden. Het globaal e-mailadres dient dan ingevuld te worden in het veld achter Globaal Quarantaine Email Adres (indien mogelijk).

Achter Enable User Features kan gekozen worden voor Ja of Nee. Hiermee wordt ingesteld of de voorkeuren van de gebruikers van het Quarantaine Overzicht beheerd kunnen worden.

De instellingen worden bewaard, door op de button Wijzigingen opslaan te kiezen.