Als er is ingelogd door een Advanced Administrator, dan wordt standaard het Domein Beheer geopend. Eventueel kan je hier komen, door bovenin het tabblad Domeinen te kiezen, met als subtab Domein Beheer. Het is ook mogelijk dat dit tabblad niet zichtbaar is, dan zou eerst rechtsbovenin gekozen moeten worden voor Manage Domains, onder de inlognaam.

Inhoudsopgave

Domeinen  doorzoeken

Het kan zijn dat de Advanced Administrator meerdere domeinnamen kan beheren. Door middel van filters kan er snel gezocht worden naar een domeinnaam. Boven het overzicht van alle domeinnamen zijn de verschillende filters in te stellen. Met de + Button kunnen er meerdere filters worden toegevoegd en met de – Button worden er filters verwijderd. De verschillende filters hebben betrekking op de Domein Naam en de Bestemmings server. Vervolgens kan er dan gekozen worden voor Bevat of Bevat geen. Met de Zoeken button kunnen de domeinen gefilterd worden, volgens de ingestelde ‘regels’.

De domeinen in het domeinbeheer

Onder het gedeelte met de Filters, staan de domeinnamen welke beheerd kunnen worden. Per domeinnaam staan de bestemmingsserver, een linkje naar Manage Domain en de Encryption Validation Status weergegeven.

Kies voor Manage Domain om een domeinnaam te beheren.

De inloggegevens

Rechtsbovenaan staan de inloggegevens van de huidige gebruiker. Hieronder staat een voorbeeld, wanneer de gebruiker info@qdc.nl is ingelogd.

Bovenaan staat de gebruikersnaam, waarmee is ingelogd. In ons voorbeeld is dat info@qdc.nl.

Daaronder staat een link naar Manage Account, als deze gekozen wordt dan opent de pagina met het Quarantaine Postvak van de gebruiker.

Als derde staat een link genaamd Uitloggen; door deze link te kiezen logt de gebruiker uit.

Als laatste staat er een droplist met de huidige taal. Deze staat standaard op Nederlands, indien gewenst kan hier een andere taal gekozen worden.