Dit artikel beschrijft hoe Hosted Exchange geconfigureerd kan worden voor Apple Mail.

LET OP! Er dient minimaal MAC OS X 10.6, Snow Leopard gebruikt te worden.

Voordat er begonnen kan worden, dienen eerst de DNS instellingen van de domeinnaam (waaraan het e-mailaccount is gekoppeld) correct ingesteld te zijn. Deze instellingen dienen minimaal 4 uur voor aanvang van de onderstaande configuratie te zijn voltooid.

Stap 1

• Ga linksboven naar het menu Mail
  • Klik op “Voorkeuren”
  • Klik het tab “Accounts”
  • Klik op het “plus icoon” om een nieuw account aan te maken

Stap 2

• Een nieuw scherm wordt getoond (zie onderstaande afbeelding)
  • Vul in bij Volledige naam: Uw displayname (de naam boven de e-mails)
  • Vul in bij E-mailadres: het e-mailadres
  • Vul in bij Wachtwoord: het bijbehorende wachtwoord
  • Klik op “Ga door”

Apple Mail is nu geconfigureerd voor Hosted Exchange.