Als je een domeinnaam hebt bij QDC dan kun je de DNS beheren. Dit doe je vanuit je klantomgeving. In dit artikel vertellen we hier meer over.

Inhoudsopgave

Inloggen

1. Log in op https://dnsadmin.qdc.nl/login.php;
  2. Klik de gewenste domeinnaam aan;
  3. Je ziet nu een overzicht van de DNS van de domeinnaam.

Toevoegen of aanpassen

Klik bovenaan op Record toevoegen om een nieuw record aan de DNS toe te voegen. Om een record te wijzigen klik je op het bewuste record.

Vul de gewenste gegevens in en klik onderaan op Record toevoegen of Gegevens wijzigen om je bewerking op te slaan.

NB: Een DNS wijziging kan 4 uur duren.

Verwijderen

Klik achter een record op het kruis icoontje om het te verwijderen. Je moet deze keuze altijd bevestigen.